locatie

 
 

Vorden

Trauma Centrum Nederland heeft het voormalig klooster van Kranenburg (bij Vorden) geschikt gemaakt voor deze doelgroep. Het is een prettige en aansprekende locatie met alles bij elkaar: sport- en spelvoorzieningen, spreekkamers en ontspanningsruimten.

Na een intensieve dag met ontspanning en inspanning is het zaak dat onze klinische gasten goed tot rust kunnen komen. Het zou te intensief zijn als men dan nog naar huis moet én de volgende morgen weer vroeg aanwezig moet zijn. Daarvoor zijn de bestaande horecavoorzieningen in het klooster ingezet. De gasten met van de klinische behandeling overnachten gedurende het verblijf in hun eigen kamer en wij bieden daarbij volpension verblijf voor iedereen. Gezond eten en drinken en een fijne hotelkamer. Op deze manier hoeven de gasten zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld ontbijt, diner, schoonmaak, et cetera.

Onze dagbehandelingsgasten kunnen terecht bij hotels en bed and breakfast in de omgeving van het klooster. De gasten voor dagbehandeling moeten zelf de overnachting verzorgen en bekostigen. 

Het pand

Het traumacentrum is gevestigd in een voormalig klooster dat in 1902 is gebouwd. Het historische pand beschikt over 18 comfortabele hotelkamers, elk met een eigen badkamer. Alle verdiepingen in het klooster zijn gelijkvloers, bereikbaar via trap en lift en uitstekend toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Sfeerimpressies

our_office_slider1
our_office_slider2
our_office_slider3