Maatregelen ivm uitbraak Corona Virus

In verband met de uitbraak van het Corona virus heeft Trauma Centrum Nederland een aantal maatregelen getroffen om de zorg aan onze clienten zo veilig mogelijk te kunnen doen. Trauma Centrum Nederland volgt daarbij de richtlijn GGZ en Covid-19 (https://www.ggznederland.nl/actueel/richtlijn-ggz-en-covid-19-beschikbaar)

Intakes via beeldbellen

Op dit moment doen wij geen intakes bij ons op locatie. Deze worden nu gedaan met een beveiligde beeldbelverbinding. Staat er voor u een intake gepland dan neemt onze clientadministratie contact hierover met u op.

Dagbehandeling op afstand/via beeldbellen

Onze dagbehandeling gaat door met een specifiek op beeldbellen afgestemd programma. U krijgt hiervoor toegang tot onze beeldbelomgeving en het electronisch patientenportaal waarin u al uw afspraken en uw dossier vanuit huis kunt volgen.

Klinische opnames gaan wel door op locatie

De opnames met verblijf gaan wel door, zij het met extra aanvullende maatregelen om alles zo veilig mogelijk te laten doorgaan.

 

Maatregelen op locatie

  • -de verpleging controleert op verhoging en klachten
  • -rondom ontbijt, lunch en diner zijn maatregelen genomen om voldoende afstand te waarborgen.
  • -u heeft uw eigen kamer met eigen sanitair
  • -er wordt zeer frequent schoongemaakt met bijzondere aandacht voor bijvoorbeeld deurknoppen, toetsenborden etc.
  • -bezoek tijdens het verblijf is niet toegestaan
  • -alleen het minimaal noodzakelijke personeel is aanwezig
  • -als u wordt gebracht/opgehaald door familie of bekenden, neem dan aub buiten afscheid en kom alleen naar binnen. Eventueel kan de verpleging u daarbij ondersteunen indien noodzakelijk

Bij klachten niet komen

Heeft u klachten die op het Coronavirus wijzen, dan kunt u helaas niet deelnemen aan de opname. Wij plannen dan in overleg een nieuwe verblijfsdatum in