Vacature Vaktherapeut Beeldend

Plaats: Vorden
Aantal uur: in overleg
Opleidingsniveau: HBO
Werkveld: ggz

 

Trauma Centrum Nederland biedt een behandeltraject aan waarbij cliënten 8 dagen intensieve traumabehandeling aangaan. Het behandelprogramma bestaat uit een unieke combinatie van EMDR, exposure, vaktherapieën, lichaamsgerichte behandeling en ontspanningsactiviteiten. Cliënten kunnen hierdoor sneller hun normale leven en werk oppakken. In binnen- en buitenland zijn al goede ervaringen opgedaan met een korte en intensieve behandelmethode.

Functieomschrijving
Als Beeldend therapeut bij Trauma Centrum Nederland ben je een belangrijke professional binnen een multidisciplinaire team. Je werkt binnen een multidisciplinair team, dat naast meerdere beeldend therapeuten, bestaat uit andere professionals zoals: de psychiater, PMT’ers, psychologen, verpleegkundigen, orthopedagogen en fysiotherapeuten. Je biedt sturing en begeleiding aan cliënten tijdens de therapieën en zorgt voor heldere verslaglegging in het EPD. Je geeft voorlichting en training over jouw vakgebied aan collega’s van andere disciplines. Het is een intensief behandeltraject wat de cliënten aan gaan, dat betekent dat er veel dynamiek kan ontstaan(?).

Wij vragen van jou: doorzettingsvermogen, empathie en het snel kunnen schakelen/ handelen in verschillende situaties. Ook verwachten wij van jou als professional grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor de organisatorische uitvoering van de werkzaamheden. Profileren van je beroep, communicatief vaardig, kunnen werken binnen een team in een team.

Wat heb jij in huis?

  • een afgeronde HBO-opleiding tot vaktherapeut beeldend werkervaring in de GGZ.
  • ervaring en affiniteit met de doelgroep (complexe) PTSS
  • je beheerst verschillende methodieken en ontwikkelen ten behoeve van behandelaanbod.
  • er wordt niet gewerkt met vaste dagen, er wordt ook in het weekend gewerkt. Dinsdag vaste werkdag. Mogelijk wordt er een beroep op je gedaan om de avonden te werken.
  • de wens om het vak en jezelf verder te willen blijven ontwikkelen.


Ben jij de beeldend vaktherapeut die wij zoeken?
Reageer dan direct via werken@cm-trauma.nl